Φυσική πράσινη χρωστική ουσία, που προέρχεται με εκχύλιση από τα φύλλα διαφόρων φυτών, κυρίως του τριφυλλιού και της τσουκνίδας.
Μορφή – Χαρακτηριστικά : Βαθυπράσινη έως κυανόμαυρη σκόνη.
Θα την βρούμε σε προϊόντα : Λαχανικά διατηρημένα σε ξίδι, άλμη ή λάδι (εκτός από ελιές), μαρμελάδες, ζελέ, παγωτά, στιγμιαίες σούπες, φρούτα σε κονσέρβες, κατεργασμένα τυριά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Επιπτώσεις στην υγεία : Δεν έχουν αναφερθεί αρνητικές επιπτώσεις από την πρόσληψη αυτής της χρωστικής στα τρόφιμα.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ