Φυσική πράσινη, χρωστική ουσία που παράγεται από τη χλωροφύλλη διαφόρων φυτών, όπως του τριφυλλιού.
Μορφή – Χαρακτηριστικά : Βαθυπράσινη έως κυανόμαυρη σκόνη.
Θα την βρούμε σε προϊόντα : Λαχανικά διατηρημένα σε ξίδι, άλμη ή λάδι (εκτός από ελιές), μαρμελάδες, ζελέ, παγωτά, στιγμιαίες σούπες, φρούτα σε κονσέρβες, κατεργασμένα τυριά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής
Επιπτώσεις στην υγεία : Δεν έχουν αναφερθεί αρνητικές επιπτώσεις.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ