Η βότκα είναι απόσταγμα δημητριακών (σιταριού, κριθαριού, σίκαλης ή μίγματος) αλλά και πατάτας. Η βότκα από σκέτο σιτάρι θεωρείται καλύτερη. Η βότκα περιέχει 40 ή και περισσότερους αλκοολικούς βαθμούς. Λόγω τής έλλειψης χαρακτηριστικού αρώματος μπορεί να συνδυαστεί με όλους σχεδόν τούς χυμούς φρούτων και τα αναψυκτικά. Χρησιμοποιείται επίσης για την ενδυνάμωση άλλων κοκτέιλ των οποίων δεν αποτελεί βάση. Σερβίρεται παγωμένη. Η σκέτη βότκα σερβίρεται συνήθως σε ποτήρι old fashioned.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ