Υλικά:
200 ml χυμό πορτοκάλι
4 κουταλάκια γρεναδίνη
1 κρόκο αυγού
2 σταγόνες ανγκοστούρα
3 κουταλάκια τρίμμα πάγου
1 ροδέλα πορτοκάλι
1 κερασάκι μαρασκίνο
Εκτέλεση : Ανακατεύετε όλα τα υλικά εκτός τη ροδέλα του πορτοκαλιού και το κερασάκι, στο μπλέντερ στην υψηλή ταχύτητα για 10”. Σερβίρετε σε ποτήρι με σχήμα τουλίπας και γαρνίρετε με το κερασάκι και τη ροδέλα του ποροκαλιού.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ