Το αφρόγαλα θα πρέπει να μοιάζει με λεπτή κρέμα. Το γάλα δεν πρέπει να χωρίζεται από τον αφρό, ο οποίος θα πρέπει να έχει μια ομοιόμορφη, κρεμώδη και βελούδινη εμφάνιση (ένα σημάδι αναγνώρισης είναι όταν ο αφρός “γυρίζει” σημαίνει ότι έχει γίνει ένα μείγμα με το γάλα). Αφού τα φτάσετε την κατάλληλη θερμοκρασία αφήστε το αφρόγαλα στην κανάτα για περίπου 2 λεπτά. Το αφρόγαλα είναι τώρα έτοιμα να χυθεί στο φλιτζάνι .
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ