Οι δόσεις των επικρατέστερων τρόπων παρασκευής του ελληνικού καφέ είναι :
Βαρύς γλυκός : 1 γεμάτη κουταλιά καφέ , 2 ζάχαρη
Μέτριος : 1 γεμάτη κουταλιά καφέ , 1 ζάχαρη
Με ολίγη : 1 γεμάτη κουταλιά καφέ , 1/4 ζάχαρη
Σκέτος : 1 γεμάτη κουταλιά καφέ
Γλυκύς βραστός : 1 γεμάτη κουταλιά καφέ , 2 ζάχαρη ( παίρνει 2 ή και 3 βράσεις ).
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ