Υλικά :1 μζρ Μπράντυ1 μζρ Κουαντρώ1 μζρ Κρύο μαύρο καφέΕκτέλεση : Χτυπάτε στο σέικερ με πάγο. Σουρώνετε σε ποτήρι με ψηλό πόδι.
Συνέχεια »Virgin Mary (Βέρτζιν Μαίρη)
Υλικά :3μζρ Χυμό τομάτας3 σταγόνες χυμό λεμονιούμισό κουταλάκι σάλτσα γούστερσερ2 σταγόνες ταμπάσκοΕκτέλεση : Γεμίζετε ένα μεγάλο ποτήρι κρασιού με παγάκια. Προσθέτετε τοματοχυμό και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε και γαρνίρετε με ένα μεγάλο κομμάτι λάιμ.
Συνέχεια »B 52
Υλικά :1 μεζ. Καλούα1μεζ. Irish cream1 μεζ. Γκραντ μαρνιέ με κόκκινη κορδέλαΕκτέλεση: Ανακατεύεται καλά την αλούα με το Irish σε ένα ποτήρι κοκτέιλ. Ρίχνετε προσεκτικά το γκράντ μαρνιέ και ανακατεύεται.
Συνέχεια »Cuba Libre
Υλικά: 1 1/2 μεζ. Μαύρο ρούμιλίγα παγάκια1μεζ. χυμό λεμονιού κόκα κόλαΕκτέλεση : Βάζετε μερικά παγάκια σε ένα ποτήρι. Προσθέτετε το ρούμι και το χυμό λεμονιού. Γεμίζετε με κόκα κόλα. Ανακατεύεται. Γαρνίρετε με μια φέτα λεμόνι. Σερβίρετε με καλαμάκι.
Συνέχεια »Mai Tai
Υλικά : 1 1/3 μεζ. ελαφρύ ρούμι2/3 μεζ. Τριπλ σεκ1 κουτάλι γρεναδίνη1 κουτάλι σιρόπι πικραμύγδαλο1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 κουταλάκι χυμό λάιμΕκτέλεση : Χτυπάτε στο σέικερ με πάγο και σουρώνετε σε ένα ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο. Διακοσμείτε σε ένα κερασάκι μαρασκίνο …
Συνέχεια »Μαρτίνι Στάνταρτ
Υλικά : 1 μεζ. Τζιν1/2 μεζ. Ντράι ΒερμούτΕκτέλεση : Ανακατεύετε το Βερμούτ και το Τζιν σε ένα δοχείο ανάμιξης με παγάκια. Σουρώνετε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ. Γαρνίρετε με φλούδα λεμονιού ή ελιά.
Συνέχεια »Μπλακ Φιζ
Υλικά : 1 1/3 μεζ. χυμό πορτοκάλιπαγωμένη σαμπάνιαΕκτέλεση : Ρίχνετε το χυμό πορτοκαλιού σε ένα ποτήρι με παγάκια. Απογεμίζετε το ποτήρι με παγωμένη σαμπάνια.
Συνέχεια »Μπλακ Ράσιαν
Υλικά : 1 μεζ. Βότκα1/2 μεζ. Λικέρ καφέΕκτέλεση : Ρίχνετε τη βότκα και το λικέρ σε ένα ποτήρι κοκτέιλ με παγάκια.
Συνέχεια »Daquiri
Υλικά : 1 μεζ. ελαφρό ρούμιχυμό 3/4 λεμονιού 1 κουταλάκι ζάχαρη άχνηΕκτέλεση : Χτυπάτε με λίγο πάγο και σουρώνετε σε ένα ποτήρι κοκτέιλ.
Συνέχεια »Pina Colada
Υλικά : 2 μεζ. ελαφρύ ρούμι3 κουταλιές γάλα καρύδας3 κουταλιές λιωμένο ανανάΕκτέλεση : Βάζετε στο μπλέντερ με δύο φλιτζάνια θρυμματισμένο πάγο στην υψηλή ταχύτητα για ελάχιστο χρόνο. Σουρώνετε σε ένα ποτήρι και σεβίρετε με καλαμάκια.
Συνέχεια »Ρογιαλ Τζιν Φιζ
Υλικά : 1 1/3 μεζ. Τζιν1 κουταλάκι ζάχαρη άχνη 1 ολόκληρο αυγόχυμό 1/2 λεμονιούΕκτέλεση : Χτυπτε στο σέικερ με πάγο και σουρώνετε σε ένα ποτήρι με δύο παγάκια. Απογομίζετε με σόδα και ανακατεύετε.
Συνέχεια »Screwdriver
Υλικά : 1 μεζ. βότκαπαγωμένο χυμό πορτοκάλιΕκτέλεση : Βάζετε 3 παγάκια σε ένα ποτήρι. Προσθέτεε τη βότκα και αρκετό χυμό να γεμισει το ποτήρι και ανακατεύετε.
Συνέχεια »Tequila Sunrise
Υλικά : 1 μεζ. τεκίλαλίγα παγάκα4 μεζ. χυμό πορτοκάλι2 κουταλάκια γρεναδίνηΕκτέλεση : Ανκατεύετε την τεκίλα και το χυμό σε ένα ποτήρι με πόδι, με παγάκια. Προσθέτετε τη γρεναδίνη. Γαρνίρετε με φέτα πορτοκάλι και κερασάκι. Σερβίρετε με καλαμάκι.
Συνέχεια »Εγκ Νογκς
Αυτά τα κοκτέιλς έχουν σαν βάση το ρούμι , μπράντυ ή μπέρμπον. Προστίθεται ένας κρόκος αυγού , γάλα και ζάχαρη. Πίνονται ζεστά και κρύα.
Συνέχεια »Κόλινς
Είναι ποτά δροσιστικά γιατί τα ποτήρια γεμίζονται μέχρι τη μέση με πάγο. Συμπληρώνονται με ένα οινοπνευματώδες , χυμό λεμονιού, ζάχαρη και σόδα .
Συνέχεια »Κόμπλερς
Είναι δροσιστικά και ελαφριά ποτά με κύριο χαρακτηριστικό το θρυμματισμένο πάγο . Έχουν ελάχιστο οινοπνευματώδες και συμπληρώνονται με χυμούς και κομματάκια φρούτων .
Συνέχεια »