Η λευκή σοκολάτα, ή και η σοκολάτα γάλακτος δεν προσφέρουν τα ίδια οφέλη με την σκούρα σοκολάτα. Αφού η λευκή, παρασκευάζεται κυρίως από βούτυρο του κακάου, με ζάχαρη, γάλα και βανίλια, αλλά δίχως την πρώτη ύλη του κακάου που περιέχει τα φλαβονοειδή πολύτιμα συστατικά. Η σοκολάτα γάλακτος εξάλλου, περιέχει μικρότερες ποσότητες φλαβονοειδών, αφού παρασκευάζεται από κακάο, αραιωμένο όμως με γάλα, και με την προσθήκη αρκετής ποσότητας ζάχαρης
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ