Τα φιλετάκια ή το φιλέ μινιόν, βγαίνουν από τη σέλα και είναι αρκετά τρυφερά.
Ολόκληρη η σέλα γίνεται ψητή, ενώ κομμένη σε φέτες ενός εκατοστού, γίνεται στη
σχάρα. Το κρέας τους μαζεύει στο ψήσιμο. Να έχετε, επίσης υπόψη σας ότι τα
φιλετάκια από το αρνί και το κατσίκι γίνονται πιο νόστιμα όταν σιγοψηθούν. Αν
ψηθούν πολύ γρήγορα σε υψηλή θερμοκρασία, το κρέας τους γίνεται σκληρό.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ