Το κρέας που προέρχεται από τα βοειδή χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες το
βοδινό και το μοσχαρίσιο. Το βοδινό είναι από το μοσχάρι μεγάλης ηλικίας, το
κρέας του έχει πιο σκούρο χρώμα από το μοσχαράκι και οι ίνες του είναι πολύ πιο
σκληρές, γι αυτό χρειάζεται περισσότερη ώρα βράσιμο ή ψήσιμο. Το μοσχαράκι
γάλακτος είναι ζώο νεαρής ηλικίας, που έχει τραφεί αποκλειστικά με γάλα, το
κρέας του είναι ανοιχτόχρωμο και οι ίνες του είναι τρυφερές.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ