Μενού

Χοιρινές μπριζόλες

Οι χοιρινές μπριζόλες, κόβονται από τρία διαφορετικά κομμάτια του χοιρινού και
είναι πιο νόστιμες από τις μοσχαρίσιες, γιατί έχουν περισσότερο λίπος. Οι
καλύτερες είναι οι μπριζόλες κόντρα φιλέτο, που από τη ονομασία τους φαίνεται
ότι περιλαμβάνουν και το φιλέτο. Βγαίνουν από το κόντρα και έχουν κόκαλο. Η
σπαλομπριζόλα βγαίνει από τη σπάλα, είναι πιο τρυφερή και νόστιμη από την
μπριζόλα κόντρα. Επίσης, μια χοιρινή μπριζόλα δεν σερβίρεται με ίχνη αίματος,
όπως μπορεί να γίνει με την μοσχαρίσια.


Αφήστε μια απάντηση