Μην αναμειγνύετε ελαιόλαδο με άλλα σπορέλαια ή λίπη στο τηγάνισμα ή μαγείρεμα, μην το χρησιμοποιείτε πάνω από πέντε φορές και μην υπερβαίνετε τους 180 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ
admin 6 Αυγούστου, 2005Λάδι (ελιάς , σόγιας κλπ)
Μην αναμειγνύετε ελαιόλαδο με άλλα σπορέλαια ή λίπη στο τηγάνισμα ή μαγείρεμα, μην το χρησιμοποιείτε πάνω από πέντε φορές και μην υπερβαίνετε τους 180 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία.