Μενού

Λαχανικά και μούλιασμα

Αν συνηθίζετε να βάζετε τα λαχανικά σε λεκάνη με νερό ή στο νεροχύτη και να τα
αφήνετε να μουλιάζουν με τις ώρες, προκειμένου να εξαλειφθεί και το τελευταίο
μικρόβιο, μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική. Με αυτή τη μέθοδο, χάνονται τα
υδατοδιαλυτά θρεπτικά συστατικά που έχουν κάποια λαχανικά. Πέρα από αυτό, όμως
πρόκειται ουσιαστικά για ένα μπάνιο των μικροοργανισμών, το οποίο δεν τους
επηρεάζει καθόλου. Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα να μετακινηθούν τα μικρόβια και
να πάνε ακόμα και σε μέρη όπου δεν υπήρχαν πριν.


Αφήστε μια απάντηση