Οι πράσινες πιπεριές είναι καλή πηγή βιταμίνης C, καρατενοειδών, φυτικών ινών
και καλίου. Μια ωμή πιπεριά περιέχει περισσότερη βιταμίνη C από ένα ποτήρι χυμό
πορτοκάλι. Η περιεκτικότητα τους σε βιταμίνη C και καροτενοειδή επηρεάζεται από
το βαθμό ωριμότητας τους. Οι πιο ώριμες, δηλαδή είναι και πιο πλούσιες σε
θρεπτικά συστατικά. Το μαγείρεμα, όμως, μπορεί να καταστρέψει σημαντικό μέρος
της βιταμίνης C.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ