Η δάφνη (βάγια) βοηθάει στην καλύτερη πέψη των φυτικών πρωτεϊνών που συνήθως είναι δυσκολοχώνευτες, ίσως και γι’ αυτό να προστίθεται στα όσπρια από τους πανάρχαιους χρόνους.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ
admin 10 Νοεμβρίου, 2004Μπαχαρικά - Μυρωδικά
Η δάφνη (βάγια) βοηθάει στην καλύτερη πέψη των φυτικών πρωτεϊνών που συνήθως είναι δυσκολοχώνευτες, ίσως και γι’ αυτό να προστίθεται στα όσπρια από τους πανάρχαιους χρόνους.