Ένα κομμάτι βασιλόπιτα, έχει περίπου 490 θερμίδες.
Συνέχεια »Βασιλόπιτα τύπου τσουρεκιού
Ένα κομμάτι βασιλόπιτα τύπου τσουρεκιού, έχει περίπου 380 θερμίδες.
Συνέχεια »Δίπλες
Οι δίπλες, έχουν 113 θερμίδες.
Συνέχεια »Κουραμπιέδες
Ο κουραμπιές, έχει 187 θερμίδες.
Συνέχεια »Μελομακάρονα
Το μελομακάρονο, έχει 217 θερμίδες.
Συνέχεια »Μελομακάρονα με σοκολάτα
Το μελομακάρονο με σοκολάτα, έχει 268 θερμίδες.
Συνέχεια »Σοκολατάκια
Το σοκολατάκι, έχει 142 θερμίδες.
Συνέχεια »Τούρτα απλή
Ένα κομμάτι τούρτα απλή, έχει 302 θερμίδες.
Συνέχεια »Πανετόνε
Το πανετόνε, έχει 168 θερμίδες.
Συνέχεια »Σουφλέ σοκολάτας
Το σουφλέ σοκολάτας, έχει 103 θερμίδες.
Συνέχεια »Καρυδόπιτα
Ένα κομμάτι καρυδόπιτα, έχει 400 θερμίδες.
Συνέχεια »Ντεμεράρα ζάχαρη
Η ζάχαρη ντεμεράρα ή Demarara sugar, είναι ανοιχτόχρωμη καφετιά ζάχαρη με χοντρούς κόκκους, χρησιμοποιείται στην Ευρώπη ως επιτραπέζια . Παράγεται στον Άγιο Μαυρίκιο και στις ακτές της Μαδαγασκάρης από σακχαροκάλαμα που καλλιεργούνται σε πλούσιο ηφαιστιογενές έδαφος.
Συνέχεια »Ζάχαρη Ντεμεράρα και χαρακτηριστικά
Η ζάχαρη ντεμεράρα είναι ακατέργαστη, καστανή, επικαλυμμένη με μελάσα για χρώμα και γεύση. Είναι κατάλληλη για μπισκότα και κέικ. Έχει μια καραμελένια γεύση, πολύ ιδιαίτερη όταν τη βάζετε στον καφέ σας.
Συνέχεια »Σκούρα καστανή ζάχαρη
Η σκούρα καστανή ζάχαρη ή Dark brown sugar, φτιάχνετε προσθέτοντας σιρόπι μελάσας σε λευκή ζάχαρη, το οποίο προσδίδει χρώμα και γεύση. Είναι μαλακή και συμπαγής και η πλέον κατάλληλη για ζύμη gingewrbread καθώς και για brownies. Συνήθως τη λιώνουμε πριν …
Συνέχεια »Ανοιχτή καστανή ζάχαρη
Η ανοιχτή καστανή ζάχαρη ή Light brown sugar, προκύπτει από έκπλυση με ατμό, επανακρυσταλλοποίηση και φυγοκέντριση της ακατέργαστης ζάχαρης για δεύτερη φορά. Είναι λιγότερο υγρή και περισσότερο λεπτή από την σκούρα καστανή.
Συνέχεια »Dark muscovado
Η ζάχαρη dark myscovado, παλιότερα γνωστή ως Barbadow sugar, είναι μαλακή και κατάλληλη για μαρινάρες.
Συνέχεια »