Ρίχνετε πάντοτε στο νερό που βράζει λίγο αλάτι ή λίγο ξίδι , έτσι ώστε , αν σπάσει το αυγό , να μην εισχωρήσει νερό μέσα ή να μη χυθεί το περιεχόμενό του στο νερό .
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ
admin 19 Ιουλίου, 2004Αυγά - Αβγά
Ρίχνετε πάντοτε στο νερό που βράζει λίγο αλάτι ή λίγο ξίδι , έτσι ώστε , αν σπάσει το αυγό , να μην εισχωρήσει νερό μέσα ή να μη χυθεί το περιεχόμενό του στο νερό .