Για να διατηρηθούν τα φρούτα στην κατάψυξη χωρίς να χάσουν το χρώμα τους , τη γεύση τους , το άρωμα και τις βιταμίνες τους , αφού τα πλύνετε και τα σκουπίσετε , σκεπάστε τα με ζάχαρη ή βουτήξτε τα σε σιρόπι γλυκόζης και βάλτε τα σε μια ειδική σακούλα για κατάψυξη . Τρεις με τέσσερις ώρες πριν αρχίσετε να τα καταψύχετε , ρυθμίστε τον καταψύκτη στη μέγιστη ψύξη του για ένα 24ωρο , ώστε να καταψυχθούν γρήγορα .
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ