Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Στην Κουζίνα ... / Κρέας / ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΣ ( ΨΗΣΙΜΟ )

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΣ ( ΨΗΣΙΜΟ )

Όταν ψήνετε μεγάλα κομμάτια κρέας , που κατόπιν θα κόψετε σε φέτες για να σερβίρετε ( π.χ . ολόκληρο φιλέτο ή ένα μπούτι αρνίσιο ξεκοκαλισμένο και δεμένο σε ρολό ) . Εδώ χρειάζεται να κλείνεται το καπάκι της ψησταριάς , για να σιγοψήνεται το κρέας ως το βάθος , αποκτώντας έτσι μια εξαιρετική καπνιστή μυρωδιά .


Αφήστε μια απάντηση