Τα υλικά που θα προσθέσουμε πρέπει να τα πλύνουμε και να τα στεγνώσουμε πολύ καλά πριν τα προσθέσουμε στο μπουκάλι με το λάδι ή το ξίδι που θέλουμε να αρωματίσουμε . Και αυτό γιατί εάν δεν προσέξουμε την υγρασία τους μπορεί να δημιουργηθεί μούχλα μέσα στο μπουκάλι και βέβαια να καταστρέψει όλη μας την προσπάθεια . Στη συνέχεια , πρέπει να διατηρήσουμε το μπουκάλι μας για μερικές μέρες σε σκιερό μέρος και μετά είναι έτοιμο για να προσθέσει μια αρωματική νότα στην κουζίνα μας και στις σπεσιαλιτέ μας .
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ