( Red potatoes – Περιέχουν μέτριο προς χαμηλό άμυλο ) . Κρατάνε το σχήμα τους όταν βράζονται και τεμαχίζονται . Ιδανικές για πατατοσαλάτες και βρασμένες στον ατμό με βούτυρο . Τις βράζουμε με την κόκκινη φλούδα της ενισχύοντας την αντίθεση με το λευκό χρώμα της σάρκας ή μισοκαθαρίζουμε την πατάτα , δημιουργώντας μια λουρίδα σαν σπιράλ κόκκινη και μία άσπρη γύρω από την πατάτα . Οι μεγαλύτερες σε μέγεθος κόκκινες πατάτες έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε άμυλο .
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ