Μενού

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

Πατατοσαλάτα ξέρουν να φτιάχνουν σχεδόν όλοι . Όμως λίγοι ξέρουν ότι το άσπρο κρασί της δίνει μια πιο πικάντικη και πολύ ενδιαφέρουσα γεύση . Σε αυτή την περίπτωση , οι πατάτες πρέπει να ξεφλουδίζονται όσο είναι ακόμα ζεστές και να μπαίνουν αμέσως στο μπολ που περιέχει το κρασί , για να το “πιουν” . Υπάρχει ακόμα μία σημαντική λεπτομέρεια : Οι βραστές πατάτες γίνονται πιο νόστιμες όταν κόβονται με το πιρούνι παρά με το μαχαίρι .


Αφήστε μια απάντηση