Οι φρέσκες γαρίδες γλιστράνε εύκολα μέσα στο χέρι , ενώ οι αλλοιωμένες δίνουν μια αίσθηση ζέστης όταν βυθίζετε το χέρι σας στο ιχθυοκιβώτιο που τις περιέχει.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ
admin 21 Ιουλίου, 2005Ψάρια - Θαλασσινά
Οι φρέσκες γαρίδες γλιστράνε εύκολα μέσα στο χέρι , ενώ οι αλλοιωμένες δίνουν μια αίσθηση ζέστης όταν βυθίζετε το χέρι σας στο ιχθυοκιβώτιο που τις περιέχει.