Μενού

ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ

Πριν αγοράσετε καπνιστό σολομό πρέπει να προσέξετε τα εξής σημεία : α) Ο καλός καπνιστός σολομός αναδίδει ένα διακριτικό , γλυκό άρωμα καπνού και βουτύρου . Έχει λεπτή , ελαφρά λιπαρή και ευχάριστη γεύση , απαλή υφή και λιώνει στο στόμα … β) Ο κακής ποιότητας καπνιστός σολομός συχνά μυρίζει μουρουνέλαιο ή ρέγκα , είναι υπερβολικά αλμυρός και έχει υφή πλαδαρή ή ξερή . γ) Όταν αγοράζετε φέτες σολομού , να προτιμάτε καλύτερα αυτές που είναι κομμένες οριζόντια , κατά μήκος του ψαριού . Αλλιώς , υπάρχει περίπτωση να πάρετε το έντονα καπνισμένο εξωτερικό μέρος ή το εντελώς άκαπνο …


Αφήστε μια απάντηση