Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Στην Κουζίνα ... / Ψάρια - Θαλασσινά / ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΕΝΟ. ΑΣΤΑΚΟ (1ο)

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΕΝΟ. ΑΣΤΑΚΟ (1ο)

Σπάμε τις δαγκάνες .
Αν δεν έχουμε το ειδικό εργαλείο , ένα σφυράκι για κρέας είναι αρκετό . Ξεκολλάμε την κάθε δαγκάνα από το κυρίως σώμα και τη χτυπάμε μερικές φορές με το σφυράκι . Αφαιρούμε το κέλυφος και βγάζουμε τη σάρκα , αν είναι δυνατόν με μία κίνηση . Τραβάμε τη μακρόστενη σάρκα που “διατρέχει ” τον κορμό της δαγκάνας , αφού χτυπήσουμε με το σφυράκι .


Αφήστε μια απάντηση