Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Στην Κουζίνα ... / Ψάρια - Θαλασσινά / ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ

Χταπόδι : Ψητό , βραστό , γιαχνί , κρασάτο , στιφάδο .
Σουπιές : Τηγανητές , γιαχνί , με σπανάκι , με πιλάφι ή με πατάτες .
Καλαμάρια : Τηγανητά , γιαχνί , γεμιστά με ρύζι ή με τυρί .
Αστακός / Καραβίδες : Σχάρας ή βραστά σερβιρισμένα με λαδολέμονο , με μαγιονέζα ή με άλλες σάλτσες .
Καβούρι : Σχάρας , πιλάφι .
Γαρίδες : Τηγανητές , πανέ , σχάρας , βραστές .
Οστρακόδερμα : Τρώγονται ωμά με λεμόνι , εκτός από :
Τις πίνες : πιλάφι .
Τους σωλήνες: Γιαχνί .
Τα μύδια : Βραστά , τηγανητά με χυλό , γεμιστά με ρύζι .


Αφήστε μια απάντηση