Η διαφορά ανάμεσα στο βράσιμο και το ποσάρισμα είναι πολύ σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα . Με το βράσιμο , το ψάρι χάνει μεγάλο μέρος από τη γεύση και το χρώμα του και επιπλέον κομματιάζεται . Το ποσάρισμα , όμως διατηρεί το ψάρι ατόφιο . Για να πετύχουμε το ιδανικό ποσάρισμα , ξεκινάμε το βράσιμο σε μέτρια φωτιά και , όταν δούμε ότι το νερό είναι έτοιμο να κοχλάσει , τη χαμηλώνουμε . Όταν το νερό αρχίσει να ηρεμεί , ανεβάζουμε και πάλι τη φωτιά μέχρι να πετύχουμε την ιδανική κατάσταση , αυτή δηλαδή , όπου το νερό κινείται , χωρίς να κοχλάζει ..
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ