Το ρύζι δεν πρέπει να ανακατεύεται κατά το μαγείρεμά του. Το συχνό ανακάτεμα σπάει τους κόκκους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το ρύζι να μαλακώνει, να κολλά και λασπίζει.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ
admin 12 Δεκεμβρίου, 2005Ρύζι - Ζυμαρικά
Το ρύζι δεν πρέπει να ανακατεύεται κατά το μαγείρεμά του. Το συχνό ανακάτεμα σπάει τους κόκκους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το ρύζι να μαλακώνει, να κολλά και λασπίζει.