Ολοι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να κόψει η μαγιονέζα… Αλλά ποτέ δεν είναι αργά:
1η Λύση:
Σε ένα γυάλινο μπολ βάζουμε 2-3 σταγόνες νερό και προσθέτουμε εκεί την κομμένη μαγιονέζα λίγη-λίγη ανακατεύοντας συνεχώς.
2η Λύση:
Σε ένα γυάλινο μπολ ετοιμάζουμε ένα νέο μίγμα (στην ουσία δηλαδή φτιάχνουμε νέα μαγιονέζα) και μόλις αρχίσει να πήζει προσθέτουμε λίγη-λίγη την κομμένη ανακατεύοντας συνεχώς.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ