Συνήθως πριν από το φλαμπάρισμα έχει προηγηθεί ένα απλό τηγάνισμα , ενώ με τη φωτιά εξατμίζεται όλο το αλκοόλ , αφήνοντας μόνο το άρωμα του ποτού . Σημαντικό είναι να χρησιμοποιούνται δυνατά ποτά με μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ ( από 40% και πάνω ) για να μπορούν να ανάψουν γρήγορα και εύκολα και να μην σβήσουν στα μισά της διαδικασίας . Προσέχουμε , όταν ανάβουμε τη φωτιά να μην καούμε οι ίδιοι και την αφήνουμε να σβήσει μόνη της , όταν δηλαδή θα έχει εξατμιστεί όλο το αλκοόλ .
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ