Οταν μαγειρεύουμε γιαχνιστά λαχανικά στην κατσαρόλα (π.χ.φασολάκια,σπανάκι,λάχανο κ.λ.π.) για να παραμείνουν νόστιμα και τραγανά δίχως περιττά “ζουμιά” και την όψη του “νιανιά” θα πρέπει να τα σιγοβράζουμε μόνο με τους χυμούς τους και το χυμό της ντομάτας και αφού θα έχουν “πιεί” τα υγρά τους, στη συνέχεια τα δοκιμάζουμε και μόνο εάν “κρατάνε” προσθέτουμε λίγο νερό, σιγοβράζουμε (στο 1 ½)και ξαναδοκιμάζουμε μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ