Μενού

ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

Στην κουζίνα οι πάγκοι , τα μαχαιροπίρουνα , τα σφουγγάρια , τα βουρτσάκια και οι πετσέτες πρέπει να διατηρούνται πάντα στεγνά . Ότι παραμένει υγρό ευννοεί τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων . Ειδικότερα οι πετσέτες πρέπει να στεγνώνουν καλά μετά από κάθε χρήση , να αλλάζονται συχνά και να πλένονται με καυτό νερό . Επίσης , φροντίστε να είναι απόλυτα στεγνά τα σκεύη όπου φυλάσσονται το αλεύρι , ο καφές , το ψωμί , οι ξηροί καρποί και τα βότανα .


Αφήστε μια απάντηση