Από το σύνολο των κουραμπιέδων που θα συναντήσετε διαλέξτε τους πιο μικρούς, για να γλιτώσετε λίπος και θερμίδες. Άλλωστε τα μικρά κουραμπιεδάκια είναι πιο κομψά από τους μεγάλους κουραμπιέδες. Το ζυμάρι του κουραμπιέ γίνεται με βούτυρο, αλεύρι και αμύγδαλα. Υπάρχουν όμως και κουραμπιέδες που παρασκευάζονται με λάδι καθώς και με ταχίνι. Για να τυλίξετε σωστά τους κουραμπιέδες στην άχνη, πρέπει να τους βουτήξετε ζεστούς και όχι κρύους.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ