ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | Υλικά |
---|---|
Κύριο Συστατικό : Φέτα Είδος Πιάτου : Ορεκτικό Περίσταση : Καθημερινό Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος : 5 λεπτά Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο Μερίδες : 4 Πηγή : Μανώλης Κατσάκος | Φέτα κομμένη σε μπαστουνάκια Φύλλο κρούστας Μέλι Σουσάμι καβουρδισμένο Δυόσμος ψιλοκομμένο Μπούκοβο Σκόρδο ψιλοκομμένο Ασπράδι αυγού ελαφρώς χτυπημένο Τρίμα Corn Flakes σε πούδρα Corn Flakes σπασμένα στο χέρι Ινδοκάρυδο Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα |
Κόβουμε το φύλλο κρούστας κατά πλάτος σε 3 κομμάτια. Παίρνουμε 1 φύλλο κρούστας και τοποθετούμε το μπαστούνι της φέτας,λίγο μαιντανό,λίγο σκόρδο και λίγο μπούκοβο. Τυλίγουμε ώστε τνα τυλιχτεί το μπαστούνι της φέτας 1 – 2 φορές και κόβουμε το φύλλοπου περισσεύει.
Περνάμε από το ασπράδι του αυγού μετά απο το Corn Flakes σε πούδρα,ξανά στο ασπράδι του αυγού και στη συνέχεια στα Corn Flakes που είναι σπασμένα στο χέρι. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μέχρι να πάρει ένα καστανό ανοιχτό χρώμα. Κόβουμε τα μπαστουνάκια αυστηρά και τα τοποθετούμε διαδοχικά σε ένα στρογγυλό πιάτο.
Πασπαλίζζουμε με το σουσάμι και με το μέλι. Εναλλακτικά μπορούμε αντί τα Corn Flakes στο πανάρισμα να χρησιμοποιήσουμε το ινδοκάρυδο,όπου θα έχουμε ένα εξίσου τέλειο αποτέλεσμα.