Αντιοξειδωτική ουσία που παράγεται από τη φύση, αλλά παρασκευάζεται συνθετικά.
Μορφή – Χαρακτηριστικά : Λευκό ή κιτρινωπό, κρυσταλλικό στερεό, που όταν εκτεθεί στο φώς μαυρίζει σταδιακά.
Θα το βρούμε σε προϊόντα : Ημιδιατηρημένα και διατηρημένα προϊόντα κρέατος και ιχθυοσκευάσματα, καθώς και σε κατεψυγμένα και υπερκατεψυγμένα ψάρια με κοκκινωπό δέρμα.
Επιπτώσεις στην υγεία : Δεν έχουν αναφερθεί αρνητικές επιπτώσεις από την κατανάλωση του, όταν αυτή δεν υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ