Μενού

Mint tulip pineapple (ανανά)

Υλικά :
1 φλιτζάνι χυμό ανανά
2 κουταλάκια ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι γρεναδίνη
1 κλαδάκι φρέσκια μέντα
3 παγάκια
Εκτέλεση : Σε ένα δοχείο που χωράει 11/2 λίτρο υγρό ανακατέψτε με ένα κουτάλι το χυμό, τη ζάχαρη και τη γρεναδίνη μέχρι να διαλυθούν. Έπειτα τρίψτε καλά το εσωτερικό ενός ψηλού ποτηριού με το κλαδάκι της μέντας. Τέλος βάλτε στο ποτήρι τα παγάκια και γεμίστε το με το μείγμα του χυμού.


Αφήστε μια απάντηση