Μενού

Λεμονάδα

Υλικά :
6 ζουμερά λεμόνια
1 φλιτζάνι ζάχαρη
8 φλιτζάνια παγωμένο νερό
1 φλιτζάνι καυτό νερό
παγάκια.
Εκτέλεση : Πλένετε τα λεμόνια, τα στύβετε, σουρώνετε το χυμό τους και τον βάζετε σε μια κανάτα. Προσθέτετε τη ζάχαρη και το παγωμένο νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Διατηρείτε το χυμό στο ψυγείο. Βάλτε τις λεμονόκουπες σε μια γαβάθα, ρίχνετε το βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτετε αυτό το νερό στην κανάτα. Σερβίρετε σε χαμηλά φαρδιά ποτήρια με παγάκια.


Αφήστε μια απάντηση