Η απορρόφηση του φυτικού σιδήρου μειώνεται όταν αυτός συνδυάζεται με τυρί, γιαούρτι, σιτηρά ολικής άλεσης, προϊόντα σόγιας, παντζάρια, γλυκοπατάτα, σπανάκι και κρόκο αυγού.
300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators ● VresKEP.gr ● Πολίτες & ΚΕΠ
admin 3 Φεβρουαρίου, 2009Τρόφιμα & Βιταμίνες
Η απορρόφηση του φυτικού σιδήρου μειώνεται όταν αυτός συνδυάζεται με τυρί, γιαούρτι, σιτηρά ολικής άλεσης, προϊόντα σόγιας, παντζάρια, γλυκοπατάτα, σπανάκι και κρόκο αυγού.