Μενού

Κρέας στην κατσαρόλα

Για μαγείρεμα στην κατσαρόλα ενδείκνυται το κρέας σε μερίδες που δεν έχουν πολύ
λίπος, γιατί, όταν το μαγειρεύουμε, προσθέτουμε εμείς λάδι στο τσιγάρισμα.
Κατσαρόλας γίνεται το αρνάκι, το κατσικάκι, το μοσχάρι και το χοιρινό. Κατάλληλα
μέρη του ζώου για μαγείρεμα στην κατσαρόα είναι το μπον φιλέ, η σπάλα, το νουά,
η ουρά μπουτιού, ο μηρός, το στρογγυλό, ο σβέρκος, το κόντρα φιλέτο.


Αφήστε μια απάντηση