Μενού
Αρχική / Εγκυκλοπαίδεια / Υγεία - Ασθένειες / Γιατροσόφια... / Πατάτα για το ελαφρύ έγκαυμα

Πατάτα για το ελαφρύ έγκαυμα

Αν ακουμπήσετε κατά λάθος μια καυτή επιφάνεια και πάθατε έγκαυμα πρώτου βαθμού, ένα από τα πολλά φυσικά υλικά που μπορούν να ανακουφίσουν τον πόνο και να εμποδίσουν τη δημιουργία φουσκάλας είναι η πατάτα. Κόψτε μια ωμή πατάτα στη μέση και περάστε απαλά, μερικές φορές, τα κομμάτια πάνω στο δέρμα. Αν το σημείο προσφέρεται, μπορείτε ακόμα να δέσετε μια ροδέλα ωμής πατάτας πάνω στο έγκαυμα με μια γάζα.


Αφήστε μια απάντηση